BTP Körfez’de gövde gösterisi: "Çözüm Milli Ekonomi Modeli"

    • Ana Sayfa
    • BTP Körfez’de gövde gösterisi: "Çözüm Milli Ekonomi Modeli"
BTP Körfez’de gövde gösterisi:
BTP Körfez’de gövde gösterisi: "Çözüm Milli Ekonomi Modeli"

Geniş katılım ve yeni üyeler

Körfez ilçe binası ve yerel bir sosyal tesiste düzenlenen iftara, BTP Kocaeli İl Yönetimi, ilçe başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programın en dikkat çeken anlarından biri ise partiye yeni katılan üyeler oldu. BTP saflarının her geçen gün genişlediğini belirten ilçe yönetimi, Körfez'de güçlü bir alternatif oluşturduklarını vurguladı.

 


"İran-İsrail gerilimi Büyük İsrail Projesi'ne hizmet ediyor"

Gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunan İl Başkanı Muharrem Can, bölgedeki savaş tamtamlarına dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:

"Bugün İran ve İsrail arasında yaşanan gerilim, bölgeyi bir ateş çemberine sürüklemektedir. Ancak görülüyor ki mevcut hükümet, stratejik bir derinlik yerine sadece günü kurtaran açıklamalarla yetiniyor. Milli bir dış politika izlenmediği sürece, bölgedeki bu kaosun faturası İslam coğrafyasına kesilmeye devam edecektir."


Ekonomi ve hükümete sert eleştiri

Ekonomik krizin mutfakları yangın yerine çevirdiğini dile getiren Can, çözümün sadece Milli Ekonomi Modeli ile mümkün olduğunu savundu:

Hükümete eleştiri: "Hükümet, halkın cebindeki son kuruşa göz dikmiş durumda. Faiz ve vergi sarmalıyla vatandaş nefes alamaz hale geldi."

Çözüm reçetesi: "Prof. Dr. Haydar Baş'ın ortaya koyduğu ve Genel Başkanımız Hüseyin Baş'ın savunduğu Milli Ekonomi Modeli uygulanmadığı sürece, Türkiye'nin bu ekonomik bataklıktan çıkma şansı yoktur."

 


"Körfez BTP ile nefes alacak"

Programın sonunda yeni üyelere hoş geldiniz diyen Muharrem Can, BTP'nin genç ve dinamik kadrolarıyla Türkiye'nin yönetimine talip olduğunu belirtti. İftar programı, çekilen hatıra fotoğrafları ve yapılan sohbetlerin ardından sona erdi.